Mimmu haastoi mut levymeemiin, joten tässä sitten vastauksia siihen. Sinänsä olen kyllä hieman huono tässä asiassa, että yleensä kuuntelen musiikkia todella vähän. Suomessa lähinnä autolla ajaessa (ja kun täällä en aja autoa, niin en sit senkään vertaa) ja silloinkin musa tulee joltain radioasemalta.. CD-kokoelmanikin on varmaan muiden mielestä säälittävän ja naurettavan rajamailla...

Mutta siis kysymyksiin:

yksi levy, joka muutti elämääsi:
olen kyllä vakaasti sitä mieltä, ettei mikään levy ole elämääni muuttanut..

yksi levy, jonka olet kuunnellut useammin kuin kerran:
kuuntelen kaikkia levyjäni useamman kerran.. ehkä useimmin kuitenkin soitan jotain Semmareiden levyä..

yksi levy, jonka tahtoisit mukaasi autiolle saarelle:
varmaan joku levy, johon olisi pakattuna mahdollisimman paljon erilaisia kpleita.. En osaa nimetä..

yksi levy, joka teki sinusta hupakon:
luultavasti olen niin tylsä etten osaa hupakoitua - ainakaan levyn takia... Tai no, mitä se hupakkomaisuus on? Jos kaikki outo käyttäytyminen lasketaan, niin jotkut tanssimusiikkilevyjen pateettisimmat kohdat aiheuttavat mussa lähes pakottavaa tarvetta osallistua yhteiseen tuskaan ulvomalla - siis niinkuin susi, ei itkemällä.. 

yksi levy, joka sai sinut puhkeamaan kyyneliin:

en muista tapahtuneen..

yksi levy, jonka toivoisit tulleen tallennetuksi:
kun minä ja siskoni pienenä automatkoilla lauloimme.. hitteinä mm. R-A-K-A-S ja Haltin häät.. Kysyin joskus äitiltä, että eikö se ollut ihan kamalaa, mutta se kuulemma oli ollut ihan mukavaa - silloin emme näes tapelleet... :)   Mutta ei toi levy kyllä kovin julkiseen levitykseen kelpaisi..

yksi levy, josta toivot, ettei sitä olisi koskaan levytetty:
Eipä mulla henkilökohtaisia kaunoja ole mitään levyä kohtaan.. Ehkä jokin sellainen perusjumputus-levy, jossa ei ole kunnon melodiaa/sanoja/ideaa olisi voinut jäädä tekemättä, mutta en osaa edes nyt nimetä yhtään.. Radiosta niitä kuitenkin joskus kuulee.. 

yksi levy, jota kuuntelet paraikaa:
öö, arvatkaa mitä.. en kuuntele. Viimeksi "kuuntelin" ex-naapurilta lainaamani suomi-POP karaoke DVD:n.. siinä vaan täytyi melodiat keksiä osittain itse :)

yksi levy, jonka olet aikonut kuunnella:
Tällä hetkellä ei varsinaisesti ole mitään kuunteluaikomuksia. Ostoslistalla on joku Maija Vilkkumaan levy (sitten joskus..), mutta luultavasti ehdin kuunnella monta muuta levyä ennenkuin tuon saan hankituksi...