Maanantai-iltana iski sitten flunssa. Kurkku on kipeä, aivastuttaa ja nenä vuotaa. Varsinaista kuumetta ei kuitenkaan ole. Tiistaina jaksoin aamupäivän sinnitellä töissä, päällimmäisenä motiivina kiinan kurssi. Harjoittelimme \"initial\"eja (alkukirjaimia?). Tosi hankalaa, joissain suhinoissa on vaikea edes huomata mitään eroa, saati sitten toistaa sitä. Tai sitten onnistuu toistamaan sen heti opettajan perässä, mutta minuutin päästä siitä ei ole enää hajuakaan miten se oli. Reeniä tarvitaan.

Iltapäivän puolella olo alkoi sitten olla sellainen, että oli paras lähteä kotiin. Tosin tavaratkin oli tulossa klo 16, ja töissä meni kuiteskin melkein kolmeen asti, joten itseasiassa en edes lähtenyt kovin paljon aikaisemmin kuin muuten olisin. Matkalta pikkukaupasta välttämättömimmät ostokset (jugurttia ja karkkia..) ja sitten kotiin makuuasentoon - ja kylläpäs se tuntui hyvältä. Siinä kohtaa vasta varsinaisesti tajusi, kuinka kipeä olikaan.. No, sitten odottelemaan tavaroita.. kello alkoi lähenemään jo viittä.. Olisi harmittanut, jos olisi lähtenyt kiireessä töistä neljäksi vartavasten tavaroita odottamaan, mutta nyt ei oikestaan ollut niin väliä. Lopulta ovikello soi, ja rapussa oli kaksi miestä pahvilaatikoiden kanssa: sorry, olemme tunnin myöhässä, matkalla oli niin kova rankkasade, ettei autolla voinut ajaa kovin lujaa.. Alhaalla oli vielä lisää laatikoita, ja miehet lähtivät hakemaan niitä. Edellisetkin pahvilaatikot jäivät vielä rappuun naapurin oven eteen, onneksi sieltä ei ollut kukaan haluamassa ulos.

Sitten alkoi sisäänkanto, toinen miehistä (se joka puhui englantia) vaan seisoi ovensuussa papereita käsissään, sillä aikaa kuin toinen kantoi laatikot sinne minne halusin. Purkamaan ne ei niitä alkanut, en sitten tiedä, olisko pitänyt. Mulle oli kuitenkin parempi näin, saan rauhassa miettiä minne mitäkin pistän.

Kun kaikki oli sisällä ja miehet häipänneet, niin ekaksi ajattelin, että jätän purkamisen myöhemmäksi ja menen taas makuuasentoon, mutta en sitten malttanutkaan. Jos tuon yhden laatikon purkaisi.. ja mitähän tuossa olikaan ja... No lopulta purin varmaan jo ainakin puolet tavaroista (laatikoita oli 10), kunnes alkoi tuntua siltä, että nyt tosiaankin olisi syytä mennä pitkäkseen.

Menin (tai ainakin yritin mennä) ajoissa nukkumaan, jo noin klo 22, mutta pari tuntia pyörittyäni (vuoroin oli kuuma ja kylmä, kurkku oli kipeä, korvia kutitti, nenä vuosi ja yleisestikkin oli hankala olo..) annoin periksi, ja aloin lukemaan yhtä tavaroiden mukana tullutta lehteä. Sen luettuani (olin osittain lukenut sen jo kesäällä Suomessa) nukahdin lopulta.. Aamulla heräsin kuitenkin jo normaaliin aikaan seitsemän jälkeen, eikä olo tuntunut yhtään paremmalta kuin eilen, melkein pahemmalta. Päätin jäädä kotiin sairastamaan. Nyt sitten tarkoituksena on yrittaa pysyä tämä päivä vaakatasossa (ja vastustaa kiusausta laatikoiden purkamiseen), tosin kaupassa mun on käytävä, mulla ei ole oikeastaan mitään ruokaa täällä... Ja jos vaikka huomiseksi toipuisi töihin. Ja huomenna olisi mahdollisuus pelata sählyäkin töissä (ja oma mailakin tuli muuttokuorman mukana..), mutta täytyy katsoa, millainen olo on. Eihän se tietty järkevää olisi heti flunssan jälkeen vaikka olo tuntuisikin jo hyvältä, mutta mä aika harvoin olen noissa jutuissa järkevä...