Perun lauantain kirjoitukset siitä, että ulkona on mukavan lämmintä, hikihän siellä jo tulee! Ja sisälläkin on makuuhuoneeessa melkein liian lämmintä, kun sen ilmastointilaite on rikki. Onneksi naapurihuoneen ilmastointi auttaa.

Lauantaina sain raahattua itseni jumppaan, ja olin peräti kaksi tuntia peräkkäin: ensin body-pumpissa ja sitten -balancessa. Jälkimmäinen on enemmän venyttelyn tyyppistä, mutta kyllä siinä muutamassa liikkeessä huomasi tehneensä jo aiemmin jotain. Salissa taas hiki virtasi melkein mitään tekemättä, sen ilmastointi ei taida olla ihan riittävän tehokas.

Sunnuntaina heräsin tekstiviesti(e)n tuloon. Sisko laittoi viestiä, että Suomi oli voittanut euroviisut.. aika uskomatonta! No, jääkiekossa oli tullut tappio Tsekille, joka tiesi pronssipeliä (ja pronsssihan siitä sitten tuli...), eli siitä hieman tasoitusta.

Sunnuntaina kävin pitkästä aikaa Carressa kaupassa. Olin siellä aamupäivällä, kun toivoin, ettei siellä olisi silloin niin paljoa porukkaa... mutta olihan sitä. Kassoilla oli kyllä aika tyhjää. Katselin jopa hieman vaatteita, ja totesin (jälleen kerran), että liian pieniä ovat. Kun ei löydy sitä XXL:ää... Suomessa oli kyllä kiva, kun tunsi itsensä normaalikokoiseksi ja sai kokeilla ihan L:n vaatteita.

Ostin iltapäivällä kimpun leikkokukkia. Jotain kivan violetinsinisä kukkia, jotka vaikutti ehkä hieman lumpeelta (ja myyjä esitteli kuinka hyvältä ne tuoksuivat - mun nenään ne tuoksui vaan miedosti makealta) ja valkoisia kallan tapaisia kukkia. Ihan kiva kimppu, mun maljakko vaan ei ole paras mahdollinen noille.

Vieraitakin on tällä viikolla tulossa, kiva. Harmittaa vaan, että vieras ei ehdi olla kuin viikon ja mulla on joka päivä (ja vielä iltapäivällä) jokin palaveri tai muu meno.. joten en ehdi ihan kauheasti itse kierrättämään. Ja viikonloppuna on jaoksen "outing" jossain n. 6 tunnin matkan päässä olevilla vuorilla. Vieras tulee mukaan..

Nyt töihin.