Noh niin, nyt on taas nettiyhteys kotoakin. Ja sain sen laitettua jopa uuteen "omaan" koneeseen, joten nyt periaatteessa voin aina kirjoitella kun siltä tuntuu..

Syy miksi nettiyhteys ei toiminut, oli ilmeisesti se, että laskut oli maksamatta... Mun tykö tuli ChinaTelecomin mies (tai oikeastaa purukumia mässyttävä poika - tarjosi jopa mullekin, oli hyvää..). Poika sähläsi jotakin ja soitteli ympäriinsä, kunnes sitten tuli mun tykö puhelimen kanssa. Sieltä kuului "Hi, this is Lily.." eli siis meidän asunto yms. asioita hoitavan firman työntekijä, jonka engalnnintaito on kohtuullisen vajavaista. Toki tietty miljoona kertaa parempi, kuin täällä yleensä, se kun sentään osaa jotain. Jotain se selitti että "run out of money".. ja lupasi, että seuraavana päivänä homma hoidetaan. Ilmeisesti hoidettiinkin kun nyt toimii.

Nyt tällä viikolla olen katsellut Desperate Housewife:sseja (=täydelliset naiset), lainasin kaverilta DVD-boxin. Ihan hyvä sarja ainakin toistaiseksi (DVD 6 menossa, jokaisessa 3 jaksoa..). Tosin nyt alkaa jo olla oireita siitä, että kaikki menee koko ajan kimurantimmaksi, pian päädytään varmaan jollekin kauniiden ja rohkeiden juonitasolle. Mutta toisaalta mikäs niitä on katsellessa (varsinkin kun satelliittiTV ei oikein toimi - asia jota toi apufirma ei ole oikeen saanut hoidettua..), ja mulla on flussa ollut päällä koko viikon, joten mitään urheilullista ei oikein ole voinut harrastaa.. Yks (kiinalainen) työkaveri toi mulle oikein flunssalääkettäkin, kun aivastelin toimistolla.

Hankin i-Pod Nanon viikonloppuna. Ilmeisesti seura alkaa tehdä kaltaisekseen, täällä kun tuntuu kaikki (suomalaiset) olevan melkoisia elektroniikkafriikkejä. Noh, ihmekös tuo, lähes kaikki ovat insinöörejä. Täällä ei tule oltua niin paljon "tavallisten" ihmisten seurassa..

Tässä uudessa koneessa on näppis hieman erituntuinen kuin vanhassa, ja jotenkin vähemmän herkkä, nyt näyttää tulevan aika paljon kirjoitusvirheitä sillain, että jokin kirjain jää välistä pois. Korjaillaan..