Sunnuntai-ilta, enkä ole koko päivänä ulkona käynyt.. Suunnitelmissa kyllä oli lähteä tänään pitemmälle pyörälenkille, mutta... en saanut aikaiseksi lähteä. Väsyttää, oon nukkunut viime aikoina hieman huonosti Illalla kyllä nukahdan ihan OK, mutta herään aamulla 6 aikoihin. Täytyisiköhän yrittää mennä aiemmin nukkumaan? No nyt pe ja la iltoina oli vielä kekkereitä, ja niissä meni myöhään (vaikka silti taisin lähteä molemmista ensimmäisten joukossa pois).

Lauantaina sentään pyöräilin puolilta päivin jumppasalille..  Ulkona on taas muutaman päivän ollut melkoisen kuuma, 35 astetta, joten hiki tuli jo ennenkuin ehdin polkaistakkaan. Ja sitten liikenteen sekaan. Valitettavasti suorin reitti salille menee pitkin remontin alla olevaa tietä, joten melkoista sompailua tuo oli. Onneksi olin varannut tuohon runsaasti aikaa. Jumppasalila menin sellaiseen juoksumaton, stepperin ja sauvakävelylaitteen sekoitukseen, ihan mukava vehje - kunhan ohjaaja oli näyttänyt, miten se toimii. Jumpan alkuaikoihin sitten vaeltelin salin ovelle - ja totesin, ettei sitä enää olekkaan. En tiedä, oliko se vaan väliaikaisesti pois, vai kokonaan loppu... Mutta nyt ei auttanut muuta, kun mennä jatkamaan kuntosalin puolelle. Mä en oo mikään haka noissa laitteissa, mutta muutamia tutun näköisiäkin laitteita löytyi, niistä tiesi, miten niihin ripustaudutaan. En tuolla jaksanut olla kuitenkaan kovin kauan, ja päätin, että koska polkiessa kuitenkin tulee hiki, niin meen suihkuunkin vasta kotona.

Neljältä alkoi sitten grillipartyt pomon tykönä. Menin sinne naapurin kanssa taksilla, taksi ajeli hieman eri reittiä kuin viimeksi. Länsijärven eteläpuolella näytti olevan tosi hienonnäköisiä paikkoja.. sinne suunnittelinkin tänään polkevani.

Partyissa porukkaa riitti. Tarjolla oli oikein savustettua lohta ja olipas se hyvää! Ja jotain hyttysen sukuisia olentoja siellä oli vähän liiankin kanssa. Eihän sitä näin kaupunkilaisena tullut mieleenkään, että olisi ottanut jotain pitempää vaatetta mukaan, kun kerran tarkeni. Nyt on jalat rei'itetty ja pienillä paukamilla, mutta ainakaan vielä ei kutita. Silloin kun ne pisti, niin välillä tuntui, kun joku olisi tökkinyt neulalla. Ei siis mitään kovin huomaamatonta.

Kun en tänään saanut aikaiseksi lähteä ulos, niin piti etsiä ruokaa  pakastimesta. Ostin pari viikkoa sitten Metrosta jotain 'mikroaterioita'. Riisiä, vihanneksia ja katkarapuja. Niitä sitten paistelin pannulla ja laitoin hieman purjoa ja mausteita lisäksi. Ilman niitä ja mikrossa lämmitettynä toi olisi kyllä ollut melkoisen kuivaa, nyt se ihan menetteli.

Sain tänään lopultakin siirrettyä kamerasta kuvia koneelle, katsotaan, koska saan aikaiseksi pistää niitä tännekin näkyviin.