Nyt on sitten nettiyhteys ihan "omalla" koneella.. valitettavasti kaikki "omat" ohjelmat meni XP-päivityksen yhteydessa, joten sorry, kuvia saa vielä odotella. Mutta enköhän mä niitäkin joskus tänne saa.

Eilinen ja tää päivä on sitten urheiltu, eilen kävin kuntosalilla bodypumpissa. Mulla on jonkinlainen vuosijäsenyys kuntosalille (mukaanlukien siis jumpat), ja se ihan kiva paikka. Tosin sen verran kaukana, että taksilla täytyy mennä, ainakin ennen kuin saan pyörän hankittua (ja uskallan liikkua sillä). Pyörän hankkiminen kyllä on suunnitelmissa.. on ollut jo pari viikkoa, ja mitään sen asian edistymiseksi ei ole tapahtunut... Mulle tuli vähän kiire töistä ja tulin melkein puolijuoksua kotiin ja kiskoin täällä jo jumppavehkeet päälle (piti vihän tsekata, miltä Suomesta juuri ennen lähtöä alesta ostettu toppi näyttää, kehtaako sillä esiintyä julkisesti. Päätin, ettei vatsamakkarat nyt niin kauheasti haittaa...). Pihalla sain sitten onnekseni taksin heti ja sitten vaan kohti jumppasalia. Siellä olin just silloin kun jumppa alkoi. Onneksi täällä ei ole mitään lappusysteemeitä, jumppaan saa mennä niin moni kuin haluaa. Mitähän sitten tapahtuu, jos sali on oikesti niin täynnä, ettei sinne mahdu?

Mulla oli jumpasta parin viikon tauko (flunssaa, töitä ja lorvikatarria..), ja sitä ennenkin olin ollut pumpissa vain pari kertaa. Pistin kuitenkin rohkeasti välillä jopa kahdet kilon painot tankoon (naurettavan vähän siis "kokeneempien" pumppaajien mielestä ), seurauksena oli sitten, että käsistä loppui ihan kaikki virta. Osasyynä oli kyllä ehkä sekin, etten ollut ehtinyt syödä mitään. No, punnerruksissa meinasi olla sitten totisia vaikeuksia - kyllähän sitä vielä punnertaisi ylös ja alas, mutta mitä tehdä, kun kädet tärisee niin, ettei niiden varassa meinaa pysyä? Punnerrus ei muutenkaan ole mun mielijuttujani..  Jumpasta selvittiin kuitenkin vielä hengissä ja omin jaloin ulos. Salikin oli jo paljon miellyttävämmän tuntuinen kuin viimeksi, kaippa se auttaa, kun ulkona ei enää ole niin kuuma. Sitten suihkuun ja olin ottanut uimapuvunkin (ja lasitkin tällä kertaa) mukaan, ajattelin käydä tutustumassa paikan altaaseen.

Uima-allas ei ollut suuren suuri, mutta siellä oli mun lisäksi vain kolme muuta, joten ihan hyvin olisi voinut uidakin, mutta yritä siinä sitten uida niillä makarooneilla, mitä mun käsien ja jalkojen paikoille oli jumpassa tullut. Muutaman kierroksen kuitenkin uin, ja samalla katselin pariskuntaa, jossa poika yritti opettaa tyttöä uimaan.. Välillä olisi tehnyt mieli mennä hieman neuvomaan..  Ilmeisesti tyttö pelkäsi vettä (uima-allas oli kaikkialta niin matala, etta jalat yltti pohjaan): se yritti liukua kahden uimalevyn (? siis sellaisia, joita yleensä pidetään käsillä edessä ja potkitaan itse perässä..) päällä mahdollisimman korkealla pojan avustaessa liikkumisessa. Ja pientä kiljahtelua piti tietty pitää koko ajan. Just kun olin lähdössä, niin tyttö jotenkin kallistui pois levyjen päältä ja yritti kuitenkin pitää niistä kiinni (eikä siis esim. seisoa pohjassa), seurauksena kauheasti räpiköintiä ja tukkakin kastui. Onneksi poika ei ollut kovin kaukana, vaan tuli pelastamaan varmalta hukkumiskuolemalta. No ei vais, kai tuossa tilanteessa kai oikeasti pelästyy, varsinkin jos muutenkin pelkää vettä. Hukkuuhan paikalliseen nähtävyyteen WestLakeen, joka on kai parhaimmillaan n. metrin syvä tekojärvi joka vuosi kuulemma ainakin yksi ihminen..

Moisen kuntourheilun jälkeen saikin sitten mennä Mäkkäriin syömään.. Varsinkin kun edellisestä kerrastakin oli jo pari viikkoa. Sieltä sitten taksilla kotiin, ja ensimmäisen kerran taksi ymmärsi kun sanoin kotiosoitteen, eikä tarvinnut kaivaa lappua esiin. Tosi koko kotimatkan hieman jännitin, olikohan se sittenkään ymmärtänyt oikein. No ilmeisesti oli, suorinta tietä mentiin ja sitten vielä bravuurina sanoin risteyksessä kiinaksi, että tästä vasemmalle.. Tunsin itseni aika päteväksi.

Tänään oli sitten sählyn vuoro. Sitä pelataan työpaikan lähellä olevalla koululla, suurin osa pelaajista oli suomalaisia. Oli siellä kyllä aika monta kiinalaistakin. Hiki tuli ja taas jalat tuntuvat makarooneilta. Ite oon kyllä aikas surkea tuossa(kin?) lajissa, varsinkin sellaisiin maalille tuleviin poikittaissyöttöihin, jotka pitäis vaan lakaista maaliin, en osu koskaan. Tappio tuli meidän joukkueelle lukemin 12-14..

Sählystä mulla olikin sitten kauhea kiire kotiin, China Telecomin miehen piti tulla 8 asentaan tähän laajakaistaa. No ehdin kotiin just kahdeksaksi, mutta mistään suihkusta en sitten uskaltanut edes haaveilla. No, tunti kului ja mä istuin hikisissä vaatteissa odottamassa. Ja just kun olin päättänyt, että nyt en enää odota vaan menen suihkuun, soi ovikello, ja asentaja tuli.  No netti saatiin toimimaan ja minäkin pääsin lopulta suihkuun. Tällä kertaa sain hanasta tulemaan ihan sopivan lämpöistä vettä. Onnistumisen iloa siinäkin!

Huomenna haaveilen meneväni töiden jälkeen hierojalle; vastapäätä yhtä ravintolaa, jossa on töistä käyty pari kertaa syömässä, on kuulemma ihan hyvä hierontapaikka. Kokemuksia siitä ehkä myöhemmin.

Nyt nukkumaan (klo 22.35), että jaksaa vielä huomenna töihin.