lauantai aamu. Kolmen tunnin päästä pitäisi olla jo matkalla lentokentälle. Sitä ennen pitäisi vielä käydä suihkussa ja pakata loputkin tavaroista. Tosin laukku on jo täynnä, joten hieman saa miettiä, että minne. Lisäksi koko aika miettii, että mitähän unohtui..

Ostin viikolla lähikaupasta (=iso spermarketti, jota yleensä yritän vältellä parhaani mukaan - se on sokkeloinen, epämääräinen ja aina täynnä kiinalaisia..) matkustusrepun. Se on sellainen kätevä vehje, joka on reppu, mutta jossa on myös pyörät ja vetokahva. Ajattelin ekaksi, etä otan sen mukaan, mutta alustava koepakkaus osoitti sen täyttyvän uhkaavaa vauhtia, joten piti siirtyä astetta isompaan.. joka siis myöskin on jo aikas täynnä. Seuraava vaihtoehto olisi sitten "oikea" matkalaukku.. Ja hellevaatteita vaan pakkailen..

Töissä viikko on ollut kiireinen. Paljon kaikkea tekemistä, kehityskeskusteluja joka päivä, ja monena kaksi, eli tarkoittaa, etten juuri muuta ole ehtinyt tekemään.. Ja sitten kun on odottanut lomaa (kuten selkeästi kaikki muutkin) niin jotenkin on tuntunut vielä väsyneemmältä. Eikä se, että herää aamulla kuudelta paukutteluun juuri auta.

Ilotulituskausi on todellakin alkanut. Ihme kyllä juuri tällä hetkellä ei kuulu mitään, mutta aikaisemmin kylläkin. Ja eilen illalla oli melkoinen pauke ja jytinä koko ajan. Täällä ei kyllä paukkuherkät koirat selviäisi stressistä hengissä. Katselin eilen jonkin aikaa, kun joku lähetteli melkein mun talon edestä raketteja. Ihan hienoja, mutta pauke isojen kerrostalojen välissä on myös mittava. Tänään illalla on vasta varsinainen uudenvuoden aatto, jolloin sitten pitäisi paukkua oikein urakalla.. Kuinkahan paljon se tuosta eilisestä vielä voi lisääntyä..? No, en ole onneksi kuulemassa. Huomenna alkaa sitten koiran vuosi. Ja meikä on Filippiineillä. Viikko siellä ja ensi lauantaina takaisin. Sunnuntai olisi tällä työpäivä, mutta olen ottanut sen vapaaksi, tosin nyt hieman mietin, että jos ei ole aivan poikki, niin voisi sitä mennäkin töihin. Voisi kaikessa rauhassa purkaa viikon aikana tulleet meilit ja ehkä ehtisi tekemän jotain rästitöitäkin.. No tuon näkee sitten. Nyt kuitenkin jatkamaan pakollisia hommia. Xin nien kuai le! eli Hyvää uutta vuotta!